Over Peeters & Gubbels

OVER PEETERS & GUBBELS

Tom Peeters en René Gubbels zijn in 2011 gestart met Autobedrijf Peeters en Gubbels in de universele markt. Met hun jarenlange ervaring in het universele autobedrijf en een merkspecialist, en René's ervaring als leraar motorvoertuigentechniek, hebben ze alle kennis zelf in huis. Ze kozen destijds heel bewust voor het aansluiten bij het AD Autobedrijven concept omdat ze het toen heel belangrijk vonden, dat er hoge eisen gesteld werden om AD lid te worden. 
Het BOVAG lidmaatschap, de verplichting om minimaal niveau 4 geschoolde monteurs in dienst te hebben en de verplichting om het complete onderhoudspakket en APK te kunnen aanbieden, zijn enkele voorbeelden. De extra garantie van 24 maanden die klanten hebben op onderdelen, is een bijkomend voordeel.

Autobedrijf Peeters en Gubbels biedt het complete onderhoudspakket en blijft investeren in de modernste apparatuur. De monteurs hebben de beschikking over diverse diagnose uitleescomputers, airco serviceapparatuur voor de tegenwoordig beide gebruikte koudemiddelen en ook het uitlijnen met de modernste 3D uitlijnbank is mogelijk. 

Autovakmeester formule

Per 1 juni 2019 werd de AD-formule omgekleurd naar Autovakmeester. Autobedrijf Peeters & Gubbels is met de nieuwe formule uitgebreid met o.a. het KENTEKENLOKET. U hoeft niet meer naar het postkantoor om uw nieuwe voertuig op naam te zetten of eventueel te schorsen. U doet dat gewoon bij ons.

BOVAG

Autobedrijf Peeters & Gubbels is een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie en ons bedrijf moet aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust bij ons langs. U bent van harte welkom!

 

4ezWld5xwE5M7y8GPHn5mmPYiEhzW0SyINCOCXtR.jpeg
FQjcPReg6KvVJ6uoSFzBBSXEbjt0FHCBxcQHLOuI.jpeg
H3U3Oi8MfnkzftlvxllRVHlZBFfcxk83al1C3diO.jpeg
nXlo7erikCDqKMHdd3IhbUoDUTPov649AjGADlBo.jpeg
NESSRsRHyz3fOGToxI3vzKYrnvg7vu5xpn4tatZH.jpeg