Storingsdiagnose via Autobedrijf Peeters & Gubbels

STORING & DIAGNOSE

De auto’s van tegenwoordig zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technieken. Daardoor kan het soms voorkomen dat uw auto plotseling een storing aangeeft. Is dat bij u het geval en weet u zelf niet precies wat er aan de hand is? Laat de monteurs van Autobedrijf Peeters & Gubbels dit dan voor u oplossen. Wij beschikken over geavanceerde diagnose-apparatuur waarmee we snel een diagnose kunnen stellen, de software kunnen updaten, eventuele autosleutels inlezen, zaken programmeren of aanpassingen uitvoeren.

Onderneem altijd snel actie

Uw auto beschikt nu eenmaal over allerlei elektronica waarmee storingen automatisch worden geregistreerd. Op het moment dat er een lampje op uw dashboard gaat branden, wordt de storing direct opgeslagen in het geheugen. Brandt er in uw auto een lampje op uw dashboard? Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Kom wel zo snel mogelijk bij ons langs, want het is niet verstandig om lang door te rijden in een auto waar een storing gedetecteerd is. 

Zo werkt een diagnose bij ons

Wij gaan aan de slag met het diagnosticeren van uw auto met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur. Op die manier krijgen we inzicht in de verschillende meetwaardes en kunnen we vaststellen waar het probleem zit. Er kunnen bijvoorbeeld storingen zitten in het motormanagement, de deurvergrendeling, het instrumentenpaneel enzovoorts. Vervolgens gaan we uitgebreid op zoek naar de mogelijke oplossingen en geven u een advies over de te nemen vervolgstappen. Om u keer op keer kwalitatief van dienst te kunnen zijn, zorgen we er natuurlijk ook voor dat we onze meetapparatuur up-to-date houden.

Wilt u de storing van uw auto ook laten oplossen door de professionals van Autobedrijf Peeters & Gubbels? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op of maak direct online een afspraak.