Onderhoud bij Autobedrijf Peeters & Gubbels

ONDERHOUDSBEURT VOOR UW AUTO

Of uw auto nu hartstikke nieuw is of een al wat ouder exemplaar: elke auto heeft onderhoud nodig. Daarmee verkleint u de kans dat er onverwachte reparaties aan uw auto nodig zijn. Ook scheelt dit u op de langere termijn qua kosten. De vakmannen bij Autobedrijf Peeters & Gubbels controleren uw auto bij een beurt standaard op verschillende belangrijke punten. Dat zorgt direct voor een helder beeld van de staat waarin uw auto verkeert op technisch gebied.

Hoe vaak is onderhoud aan uw auto nodig?

Over het algemeen geldt dat een auto minimaal een keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig heeft. Diverse onderdelen dienen regelmatig gecontroleerd te worden. De auto’s van tegenwoordig geven vaak ook zelf aan (via meldingen op het dashboard) dat ze onderhoud nodig hebben. Bijvoorbeeld na een bepaald aantal gereden kilometers of het verstrijken van een jaar na de vorige controle van de auto. Houd de meldingen van uw auto dus goed in de gaten en zorg dat u op tijd kiest om de auto een onderhoudsbeurt te laten ondergaan. Is uw auto ook aan de APK toe? Dan kunt u deze werkzaamheden bij ons ook prima met elkaar combineren.

Kosten onderhoudsbeurt

Wilt u weten wat de kosten zijn van een onderhoudsbeurt van uw auto bij Autobedrijf Peeters & Gubbels? U krijgt daar vooraf bij ons een helder antwoord op. Het bedrag is namelijk per situatie anders. Het zit hem bijvoorbeeld in wat voor merk en welk type auto u rijdt. En hoe goed en hoe vaak in voorgaande jaren het onderhoud aan uw auto gedaan is. Bij ons komt u met auto-onderhoud in elk geval nooit voor verrassingen te staan. Als we defecte onderdelen tegenkomen tijdens de check, nemen we eerst contact op met u en overleggen we met u welke opties er zijn.

Wilt u ook een onderhoudsbeurt voor uw auto bij Autobedrijf Peeters & Gubbels plannen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of plan direct een werkplaatsafspraak in.